Hyvinkään Ruustinna – koti yhdellä Hyvinkään kauneimmista asuinalueista

Koti yhdellä Hyvinkään kauneimmista asuinalueista, vanhan pappilan naapurustossa, josta kävelymatka keskustan palveluihin ja vehreille ulkoilualueille.
Ei huolta lumitöistä, remonteista tai yllättävästä rahanmenosta. Tätä kaikkea tarjoaa Asunto Oy Hyvinkään Ruustinna, joka valmistuu Viertolaan syksyllä 2021.

Ruustinnassa asut lähellä keskustaa, mutta omakotitalojen ympäröimänä kauniilla puustoisella tontilla. Saat nauttia kodissasi kaikista uuden asunnon eduista aina laadukkaista materiaaleista huoneistokohtaiseen ilmanvaihtoon. Kuusikerroksisen talon eri kokoisista asunnoista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle. Jokaisessa asunnossa on avara, käytännöllinen ja valoisa pohjaratkaisu. Olohuoneeseen aukeava keittiö mahdollistaa mukavat hetket myös ystävien kanssa. Materiaalit ovat laadukkaita ja kestäviä.
Asumisen mukavuutta lisäävät esimerkiksi parkettilattia, koneellinen ilmanvaihto ja huoneistokohtainen viilennys. Kaukolämpö takaa edulliset asumiskustannukset. Kaapelitelevisio- ja valokuituverkko luo nopeat ja luotettavat tietoliikenneyhteydet niin viihde- kuin hyötykäyttöön!

Ruustinnassa voit viettää hyvin rauhallista tai aktiivista elämää – valinta on sinun!
Asunto Oy Hyvinkään Ruustinnassa asukkaiden arkea parantavat myös käytännölliset yhteiset tilat. Kauniista asuinympäristöstä pääset nauttimaan niin omalla parvekkeella kuin suojaisalla pihalla.

Ota yhteyttä:

Catarina Helenius
Myyntijohtaja, LKV
Uusimaa ja Kymenlaakso
050 4664 889

Paula Piela
Kiinteistönvälittäjä, LKV
Uusimaa ja Kymenlaakso
050 326 1617