As Oy Järvenpään Liekki

Järvenpää, kerrostalo, 2022

Asuntokoot
27,5-81m2
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
Asunnot: 39Autopaikat: 14

Liekki rakennetaan Järvenpäähän omalle tontille loistavalle paikalle kaikkien palveluiden ääreen. Järvenpää on kasvava ja eläväinen kaupunki Tuusulanjärven rannalla. Järvenpäästä löytyy monenlaista tekemistä kaikenikäisille. Keskeisen sijaintinsa ansiosta kaupunki on suosittu valinta
myös muualta Suomesta muuttaville. Lähijuna vie Helsingin keskustaan noin puolessa tunnissa. Viisikerroksiseen taloon rakennetaan 39 erikokoista asuntoa, yksiöistä kolmioihin. Asumismukavuutta luovat nykyaikainen ja tasokas varustelu sekä laadukkaat pintamateriaalit. Kattavaan varusteluun kuuluu mm. asuntokohtainen viilennys, lasitetut parvekkeet, parkettilattiat, kylpyhuoneiden mukavuuslattialämmitys, koneellinen ilmanvaihto ja kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä. Kaukolämpö ja oma vesimittari takaavat edulliset asumiskustannukset. Kaapelitelevisio- ja valokuituverkko luovat nopeat ja luotettavat tietoliikenneyhteydet niin viihde- kuin hyötykäyttöön.

Asunto Oy Järvenpään Liekki tulee sijaitsemaan vierekkäin Asunto Oy Järvenpään Kipinän kanssa omilla tonteillaan Vaarinkadun ja Helsingintien risteyksessä, vanhan paloaseman paikalla osoitteessa Vaarinkatu 1. Vierestä löytyvät mm. Citymarket, Just Terveysasema ja keskustaan kävelee hetkessä. Rautatie- ja linja-autoasema ovat myös kävelymatkan päässä, josta junalla pääsee nopeasti Helsinkiin. Asunnon hyvä sijainti, jossa kaikki on lähellä, lisää elämänlaatua ja asumisviihtyvyyttä sekä kodin arvoa myös tulevaisuudessa.

Vapaat asunnot

Kaikki asunnot on myyty.

Esitteet

YleisesiteLataa

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
As Oy Järvenpään Liekki
Valmistumisvuosi
2022
Asuntoja yhteensä
39
Asuntokoot
27,5-81
Huoneiden lukumäärä
1-3
Hissi
Kyllä
Myytäviä autopaikkoja
14
Energialuokka
-
Tontti
Oma
Autopaikkojen sijainti
Pihalla
Yhteiset tilat
Piha-alue, jokaisella asunnolla erillinen irtainvarasto, säilytystilat lastenvaunuille ja pyörille sisällä että ulkona

Ota yhteyttä

    Asuntomyynti

    FH Invest Oy Catarina Helenius Myyntijohtaja, LKV 050 4664 889 [email protected]
    FH Invest Oy Paula Piela-Sumusalo Kiinteistönvälittäjä LKV Uusimaa 050 326 1617 [email protected]