As Oy Porvoon Helmirinne

Porvoo, rivitalo, 2022

Asuntokoot
47-100,5m2
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
Asunnot: 15Autopaikat: 22

Helmirinne rakennetaan Porvoon Haikkooseen, keskelle kaunista saaristomaisemaa vain 6 kilometrin päähän Porvoon keskustasta ja noin puolen tunnin ajomatkan päähän Helsingistä ja Helsinki-Vantaan lentokentältä. Seudulla on pitkä historia, rikkaat kulttuuriperinteet ja maisemat tunnetaan muun muassa Albert Edelfeltin maalauksista. Haikkoo tarjoaa loistavat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet.

Taloyhtiö käsittää yhden paritalon sekä kolme rivitaloa, joissa on yhteensä 15 huoneistoa. Huoneistokokoina on yksi kaksio, seitsemän kolmiota ja seitsemän neliötä. Käytännölliset ja avarat asunnot rakennetaan kahteen kerrokseen. Alakerrassa sijaitsevat makuu- tai työhuoneet sekä saunatilat ja yläkerrasta puolestaan löytyvät muut asuintilat. Asunnot lämpiävät vesikiertoisella lattialämmityksellä, jonka lämpö jakautuu tasaisesti. Kesähelteillä helpotusta tuo huoneistokohtainen viilennys.

Nykyaikainen ja tasokas varustelu sekä laadukkaat pintamateriaalit tekevät asunnoista viihtyisiä. Kattavaan varusteluun kuuluvat mm. tammilautaparketit, induktioliesitasot, saunat tervaleppäpaneelein ja osin integroidut kodinkoneet. Luksusta arkeen tuovat asuntokohtaiset terassit- ja piha-alueet sekä yläkerrasta löytyvät parvekkeet.

Vapaat asunnot

Kaikki asunnot on myyty.

Esitteet

EnnakkomarkkinointiLataa

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
As Oy Porvoon Helmirinne
Valmistumisvuosi
2022
Asuntoja yhteensä
15
Asuntokoot
47-100,5
Huoneiden lukumäärä
2-4
Hissi
Ei
Myytäviä autopaikkoja
22
Energialuokka
-
Tontti
Oma
Autopaikkojen sijainti
Avopaikka
Yhteiset tilat
Piha-alue , leikkialue

Ota yhteyttä

    Asuntomyynti

    FH Invest Oy Catarina Helenius Myyntijohtaja, LKV 050 4664 889 [email protected]