Kiinteistö Oy Pyhtäänlinna

Pyhtää, kerrostalo, 2020

Asuntokoot
30-70m2
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
Asunnot: 24

Uudenlainen kerrostaloasumisen ja palveluiden ympäristö keskellä Pyhtään Siltakylää. Loistavalle paikalle keskelle Pyhtään Siltakylää, Huutjärven rannalle rakennettiin uudenlainen upea kerrostalo. Kiinteistö Oy Pyhtäänlinnassa yhdistyvät kerrostaloasuminen ja palvelut. Kuusikerroksisen talon neljä ylintä kerrosta on varattu asuinkäyttöön ja kahteen alimpaan kerrokseen sijoittuvat Pyhtään kunnanvirasto sekä erilaisia liiketiloja. Osasta asuntoja avautuu suora näkymä Huutjärvelle.
Taloon on suunniteltu yksiöitä, kaksioita ja kolmioita valoisilla ja toimivilla pohjaratkaisuilla. Nykyaikaisin menetelmin ja materiaalein rakennetussa talossa on edullista ja turvallista asua. Talo on toteutettu teräsbetonista, kestämään sukupolvelta toiselle. Nykyaikainen varustelu sekä laadukkaat pintamateriaalit luovat asumismukavuutta. Kattavaan varusteluun kuuluu mm. asuntokohtainen viilennys, lasitetut parvekkeet, parkettilattiat, kylpyhuoneiden mukavuuslattialämmitys ja kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä. Alakerran palveluihin pääsee suoraan hissillä.

Motellinranta, jossa Pyhtäänlinna sijaitsee, on luonnonkauniilla alueella Huutjärven rannassa. Osassa asunnoista on suora näkymä järvelle.
Siltakylän keskustan alueella kaikki peruspalvelut kuten päiväkoti, koulut, kirjasto, terveyskeskus ja kaupalliset palvelut ovat lähellä ja helposti saavutettavissa. Keskeinen ja luonnonläheinen sijainti lisää elämänlaatua ja asumisviihtyvyyttä.

Pyhtää on pieni, mutta toimelias kunta. Se tarjoaa kuntalaisille hyviä palveluja, väljää asumisympäristöä, luonnonläheisyyttä ja mahdollisuutta rauhoittua nykyajan kiireen keskellä.
Pyhtää sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella aivan E18/VT7 -moottoritieliittymän läheisyydessä. Matkaa pääkaupunkiseudulle on vain 60 minuuttia ja toisessa suunnassa Kotkan kaupunkipalvelut ovat vain 16 kilometrin päässä.

Vapaat asunnot

Esitteet

YleisesiteLataa

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
Kiinteistö Oy Pyhtäänlinna
Valmistumisvuosi
2020
Asuntoja yhteensä
24
Asuntokoot
30-70
Huoneiden lukumäärä
1-3
Hissi
Kyllä
Energialuokka
C2013
Tontti
Oma
Autopaikkojen sijainti
Autokatos
Yhteiset tilat
Asuntokohtaiset varastot ja ulkoiluvälinevarasto sijaitsevat talon kellarikerroksessa.

Ota yhteyttä

    Asuntomyynti

    FH Invest Oy Catarina Helenius Myyntijohtaja, LKV Uusimaa ja Kymenlaakso 050 4664 889 [email protected]
    FH Invest Oy Paula Piela Kiinteistönvälittäjä LKV Uusimaa 050 326 1617 [email protected]