Asunto Oy Hyvinkään Ruustinna

Hyvinkää, kerrostalo, 2021

Asuntokoot
30-112.5m2
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
Asunnot: 30

Koti yhdellä Hyvinkään kauneimmista asuinalueista, vanhan pappilan naapurustossa, josta kävelymatka keskustan palveluihin ja vehreille ulkoilualueille.
Ei huolta lumitöistä, remonteista tai yllättävästä rahanmenosta. Tätä kaikkea tarjoaa Asunto Oy Hyvinkään Ruustinna, joka valmistuu Viertolaan Joulukuussa 2021.

Ruustinnassa asut lähellä keskustaa, mutta omakotitalojen ympäröimänä kauniilla puustoisella tontilla. Saat nauttia kodissasi kaikista uuden asunnon eduista aina laadukkaista materiaaleista huoneistokohtaiseen ilmanvaihtoon. Kuusikerroksisen talon eri kokoisista asunnoista löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle. Jokaisessa asunnossa on avara, käytännöllinen ja valoisa pohjaratkaisu. Olohuoneeseen aukeava keittiö mahdollistaa mukavat hetket myös ystävien kanssa. Materiaalit ovat laadukkaita ja kestäviä.
Asumisen mukavuutta lisäävät esimerkiksi parkettilattia, koneellinen ilmanvaihto ja huoneistokohtainen viilennys. Kaukolämpö takaa edulliset asumiskustannukset. Kaapelitelevisio- ja valokuituverkko luo nopeat ja luotettavat tietoliikenneyhteydet niin viihde- kuin hyötykäyttöön!

Ruustinnassa voit viettää hyvin rauhallista tai aktiivista elämää – valinta on sinun!
Asunto Oy Hyvinkään Ruustinnassa asukkaiden arkea parantavat myös käytännölliset yhteiset tilat. Kauniista asuinympäristöstä pääset nauttimaan niin omalla parvekkeella kuin suojaisalla pihalla.

Vapaat asunnot

Kaikki asunnot on myyty.

Esitteet

YleisesiteLataa

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Hyvinkään Ruustinna
Valmistumisvuosi
2021
Asuntoja yhteensä
30
Asuntokoot
30-112.5
Huoneiden lukumäärä
1-5
Hissi
Kyllä
Energialuokka
-
Tontti
Vuokra
Autopaikkojen sijainti
Autohalli, autotalli, parkkipaikka
Yhteiset tilat
Asuntokohtaiset irtainvarastot ja tekninen tila sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa. Jätesäiliöt on sijoitettu erilliseen jätehuoneeseen. Polkupyörien ja lastenvaunujen säilytykseen on varattu erilliset tilat.

Ota yhteyttä

    Asuntomyynti

    FH Invest Oy Catarina Helenius Myyntijohtaja, LKV 050 4664 889 [email protected]
    FH Invest Oy Paula Piela-Sumusalo Kiinteistönvälittäjä LKV Uusimaa 050 326 1617 [email protected]