Asunto Oy Järvenpään Tupalinna

Järvenpää, kerrostalo, 2020

Asuntokoot
30-117m2
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
Asunnot: 60Autopaikat: 47

Järvenpään ydinkeskustaan valmistui kahdeksan kerrosta upeita nykyaikaisia asuntoja. 

Kahdeksankerroksinen teräsbetonista valmistettu hissitalo kohoaa Järvenpään ydinkeskustaan lähelle Tuusulanjärveä. Asunto Oy Järvenpään Tupalinnassa on yhteensä 60 asuntoa – yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä valoisilla ja toimivilla pohjaratkaisuilla. Jos tilaa tarvitaan enemmän, on asuntoja myös mahdollista yhdistää toisiinsa. Myös autoille on paikoitus yhtiön tiloissa.
Nykyaikaisin menetelmin ja materiaalein rakennettu talo on edullinen ja turvallinen asua. Asuntojen ja ulko-oven välillä on kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä. Asumismukavuutta luo nykyaikainen varustelu sekä laadukaat pintamateriaalit. Huoneistokohtainen viilennys on asunnoissa vakiona ja kylpytiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Lasituksien ansiosta parvekkeetkin tuovat lisätilaa ympärivuotiseen käyttöön.

Tupalinna on rakennettu Järvenpään ydinkeskustaan, jossa kaikki tarvittavat palvelut ovat talon välittömässä läheisyydessä. Vieressä siaitsee esimerkiksi Prismakeskus, josta löytyy monipuolisesti kauppoja ja ravintoloita. Juna-asemalle kävelet asunnolta noin 5 minuutissa, josta matkustaa Helsingin rautatieasemalle puolessa tunnissa!
Talo on kahdeksankerroksinen joten ylimmistä kerroksista avautuu näkymät myös läheiselle Tuusulanjärvelle. Näin upea sijainti järvimaisemissa, keskustassa ja vain puolen tunnin päässä pääkaupungista, lisää elämänlaatua ja asumisviihtyvyyttä sekä kodin arvoa myös tulevaisuudessa.

Vapaat asunnot

Kaikki asunnot on myyty.

Esitteet

YleisesiteLataa

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Järvenpään Tupalinna
Valmistumisvuosi
2020
Asuntoja yhteensä
60
Asuntokoot
30-117
Huoneiden lukumäärä
1-4
Hissi
Kyllä
Myytäviä autopaikkoja
47
Energialuokka
-
Tontti
Oma
Autopaikkojen sijainti
Autohalli, autokatos ja parkkipaikka
Yhteiset tilat
Asunnoille on osoitettu omat asuntokohtaiset irtainvarastot. Ulkoiluvälinevarasto sijaitsee pihan perällä.

Ota yhteyttä

    Asuntomyynti

    FH Invest Oy Catarina Helenius Myyntijohtaja, LKV 050 4664 889 [email protected]
    FH Invest Oy Paula Piela-Sumusalo Kiinteistönvälittäjä LKV Uusimaa 050 326 1617 [email protected]