Asunto Oy Mikkelin Jääkärinhovi

Mikkeli, kerrostalo, 2020

Asuntokoot
36-77m2
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
Asunnot: 14Autopaikat: 3

Olisiko täällä unelmiesi koti? Keskeiselle paikalle Mikkeliin Jääkärinkadun keskustan puoleiseen päähän on tänä vuonna valmistunut pienkerrostalo, jossa on 14 valoisaa ja toimivaksi suunniteltua asuntoa. Nykyaikaisin menetelmin ja materiaalein rakennetussa talossa on turvallista asua ja edullista elää. Omalle tontille teräsbetonista rakennettu talo on toteutettu kestämään sukupolvelta toiselle. Upean sijaintinsa ansiosta Jääkärinhovin asunnot ovat myös hyvä sijoitus.
Asumismukavuutta luo nykyaikainen ja tasokas varustelu sekä laadukkaat pintamateriaalit. Kattavaan varusteluun kuuluu mm. asuntokohtainen viilennys, parkettilattiat, kylpyhuoneiden mukavuuslattialämmitys ja kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä. Autokatososakkeet ja autopaikat ovat ostettavissa erikseen.

Talo sijaitsee keskustassa palveluiden, koulujen, toimistojen ja liikuntapaikkojen ympäröimänä alle kilometrin päässä torilta. Jääkärinkadulla sijaitsee Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kampus. Ammattikoulu, lukio ja ylä-astekin ovat vain parin minuutin kävelymatkan päässä. Kävelysiltaa pitkin pääsee nopeasti myös läheisen Urpolan kaupunginosan useisiin liikkeisiin esimerkiksi Lidliin, S-markettiin.

Lyhyt on matka myös Urpolan upeisiin lenkkimaastoihin luonnonsuojelualueelle.
Monipuolisia liikuntamahdollisuuksiakin löytyy myös heti talon läheisyydestä. Viereisellä Hänninkentällä pelataan kesäisin jalkapalloa ja talvisin jääpalloa tai muuten vain luistellaan ja paloillaan. Urheilupuistossa voi harrastaa kesäisin yleisurheilua, tennistä tai lenkkeilyä ja talvisin urheilukentän ympärille ajetaan hiihtoladut ja ollaan aivan keskustassa.


Vapaat asunnot

Esitteet

YleisesiteLataa

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Mikkelin Jääkärinhovi
Valmistumisvuosi
2020
Asuntoja yhteensä
14
Asuntokoot
36-77
Huoneiden lukumäärä
2-3
Hissi
Kyllä
Myytäviä autopaikkoja
3
Energialuokka
B2018
Tontti
Oma
Autopaikkojen sijainti
Autotalli, autokatos, parkkipaikka
Yhteiset tilat
Irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninentila, jätekatos ja piha-alue.

Ota yhteyttä

    Asuntomyynti