Asunto Oy Mikkelin Jääkärinhovi

Mikkeli, kerrostalo, 2020

Vapaat asunnot
2
Asuntokoot
36-77m2
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
Asunnot: 14Autopaikat: 4

Unelmiesi asunto keskeisellä paikalla Mikkelissä.
Jääkärinkadun keskustan puoleiseen päähän rakennetaan pienkerrostalo, jossa on 14 valoisaa ja toimivaksi suunniteltua asuntoa. Pienin asunto on 36 m2 kaksio ja isoin 77 m2 kolmio. Asuntoja on myös mahdollista yhdistellä isommaksi kokonaisuudeksi. Nykyaikaisin menetelmin ja materiaalein rakennettu talo on edullinen ja turvallinen asua. Omalle tontille rakennettava talo toteutetaan teräsbetonista kestämään sukupolvelta toiselle. Upean sijaintinsa ansiosta Jääkärinhovin asunnot ovat myös hyvä sijoitus.
Asumismukavuutta luo nykyaikainen ja tasokas varustelu sekä laadukkaat pintamateriaalit. Kattavaan varusteluun kuuluu mm. asuntokohtainen viilennys, parkettilattiat, kylpyhuoneiden mukavuuslattialämmitys ja kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä. Autotalli- ja katos osakkeet on ostettavissa erikseen. Näiden lisäksi pihalla on 9 pistokkeellista avopaikkaa autoille.

Talo sijaitsee Mikkelin keskustassa palveluiden, koulujen, toimistojen ja liikuntapaikkojen ympäröimänä. Tontti sijaitsee todella keskeisellä paikalla Mikkelissä Jääkärinkadulla – alle kilometrin päässä torilta. Lähellä on kaikki keskustan palvelut ja kävelysiltaa pitkin pääsee nopeasti myös Urpolan apteekkiin ja isompiin ruokakauppoihin, kuten Lidliin ja S-markettiin.
Jääkärinkadulla sijaitsee Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun kampus. Myös ammattikoulu, lukio ja ylä-aste ovat vain parin minuutin kävelymatkan päässä. Monipuolisia liikuntamahdollisuuksiakin löytyy heti tontin vierestä. Viereisellä Hänninkentällä pelataan kesäisin jalkapalloa ja talvisin jääpalloa. Urheilupuistossa voi harrastaa vaikka yleisurheilua tai tennistä ja talvisin sen ympärille ajetaan myös hiihtoladut. Jääkärinkadulta on lyhyt matka myös Urpolan upeisiin lenkkimaastoihin ja palveluihin.

Vapaat asunnot

Sijainti Mikkeli
VapaaValmis
Asunnon numero 1
Huoneistotyyppi2h+k+s
Pinta-ala46.5m2
Sijaintikerros1/4
Myyntihinta84.939,73 €
Velaton hinta179.025 €
Sijainti Mikkeli
VapaaValmis
Asunnon numero 3
Huoneistotyyppi2h+k+s
Pinta-ala58.5m2
Sijaintikerros2/4
Myyntihinta115.724,20 €
Velaton hinta234.000 €

Esitteet

YleisesiteLataa

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Mikkelin Jääkärinhovi
Valmistumisvuosi
2020
Asuntoja yhteensä
14
Myytävät asunnot
2
Asuntokoot
36-77
Huoneiden lukumäärä
2-3
Hissi
Kyllä
Myytäviä autopaikkoja
4
Energialuokka
B2018
Tontti
Oma
Autopaikkojen sijainti
Autotalli, autokatos, parkkipaikka
Yhteiset tilat
Irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninentila, jätekatos ja piha-alue.

Ota yhteyttä

Asuntomyynti

FH Invest Oy / Itä-Suomen Asuntokeskus Satu Viskari Myyntijohtaja Mikkeli 050 3858 392 [email protected]