Asunto Oy Mikkelin Melodia

Mikkeli, kerrostalo, 2018

Asuntokoot
30-72m2
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
Asunnot: 35

Mikkelin Pankalammelle on valmistunut Asunto Oy Mikkelin Melodia. Viisikerroksisessa talossa on 30 huoneistoa yksiöstä kolmioon. Moderni tekniikka, laadukkaat materiaalit ja -varusteet yhdistettynä hienoon sijaintiin. Osta nyt toiveittesi koti, teet samalla hyvän sijoituksen tulevaisuuteesi.

TOIVEIDESI KOTI KESKUSTAN JA LUONNON LÄHEISYYDESSÄ – PANKALAMMELLA!
Asunto Oy Mikkelin Melodia on uusi, upea kerrostalokohde keskustan tuntumassa, rauhallisella ja suositulla Pankalammen alueella. Pankajoen rantaan rakennetaan kolme kerrostaloa, joista Melodia on valmistunut ensimmäisenä. Nykyaikaisella tekniikalla ja materiaaleilla rakennettu talo on edullinen asua ja turvallinen omistaa. Hyvin suunniteltu tilankäyttö ja valoisat huoneratkaisut luovat asumismukavuutta. Moderni varustus huoneistokohtaisesta viilennyksestä alkaen viimeistelevät kokonaisuuden mukavaksi kodiksi.
Omalle tontille teräsbetonista rakennettu talo kestää sukupolvelta toiselle. Julkisivut on viimeistelty tyylikkäillä ja ajattomilla materiaaleilla. Lasitus jatkaa mukavasti parvekkeen vuotuista käyttöaikaa ja lisää sen käyttömahdollisuuksia vaikkapa viherhuoneena. Talossa on tilava kahdeksan hengen hissi automaattiovin. Turvallisuutta lisää kätevä kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä, jonka avulla näet kuka soittaa pohjakerroksessa sijaitsevaa ovikelloasi. Alakerrassa on yhteisten tilojen lisäksi huoneistokohtaiset irtainvarastot. Viihtyisältä piha-alueelta on mahdollisuus ostaa autokatospaikka tai autopaikka.

Vapaat asunnot

Esitteet

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Mikkelin Melodia
Valmistumisvuosi
2018
Asuntoja yhteensä
35
Asuntokoot
30-72
Huoneiden lukumäärä
1-3
Hissi
Kyllä
Energialuokka
C2013
Tontti
Oma
Autopaikkojen sijainti
Autokatos, parkkipaikka
Yhteiset tilat
Urheiluvälinevarasto, Kuivaushuone, Hissi, Kellarikomero

Ota yhteyttä

    Asuntomyynti