Asunto Oy Mikkelin Melodia

Mikkeli, kerrostalo, 2018

Vapaat asunnot
2
Asuntokoot
30-72m2
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
Asunnot: 35

Mikkelin Pankalammelle rakennetaan Asunto Oy Mikkelin Melodia. Upeaan viisikerroksiseen taloon valmistuu 30 huoneistoa yksiöstä kolmioon. Moderni tekniikka, laadukkaat materiaalit ja -varusteet yhdistettynä hienoon sijaintiin. Varaa nyt tästä toiveittesi koti, joka on samalla hyvä sijoitus!

TOIVEKOTI KESKUSTAN JA LUONNON LÄHEISYYDESSÄ – PANKALAMMELLA!
Asunto Oy Mikkelin Melodia on uusi, upea kerrostalokohde keskustan tuntumassa, rauhallisella ja suositulla Pankalammen alueella. Pankajoen rantaan rakennetaan kolme kerrostaloa, joista Melodia rakennetaan ensimmäisenä. Nykyaikaisella tekniikalla ja materiaaleilla rakennettu talo on edullinen asua ja turvallinen omistaa. Hyvin suunniteltu tilankäyttö ja valoisat huoneratkaisut luovat asumismukavuutta, mikä viimeistellään huolella valituilla materiaaleilla. Moderni varustus huoneistokohtaisesta viilennyksestä alkaen viimeistelevät kokonaisuuden mukavaksi kodiksi.
Omalle tontille tehtävä talo toteutetaan teräsbetonista kestämään sukupolvelta toiselle. Julkisivuissa käytetään tyylikkäitä ja ajattomia materiaaleja, kuten tiililaattaa sekä valkobetonia. Lasitus jatkaa mukavasti parvekkeen vuotuista käyttöaikaa sekä lisää sen käyttömahdollisuuksia esimerkiksi viherhuoneena. Rakennukseen tulee tilava kahdeksan hengen hissi automaattiovin. Turvallisuutta tuo kätevä kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä, jonka avulla näet kuka soittaa pohjakerroksessa sijaitsevaa ovikelloasi. Alakerrassa on yhteisten tilojen lisäksi huoneistokohtaiset irtainvarastot. Viihtyisältä ja hyvin varustetulta pihalta on mahdollisuus ostaa autokatospaikka erikseen.

Vapaat asunnot

Sijainti Mikkeli
VapaaValmis
Asunnon numero 15
Huoneistotyyppi3h+k+s
Pinta-ala68m2
Sijaintikerros3/5
Myyntihinta130.292,51 €
Velaton hinta259.760 €
Sijainti Mikkeli
VapaaValmis
Asunnon numero 27
Huoneistotyyppi3h+k+s
Pinta-ala68m2
Sijaintikerros5/5
Myyntihinta145.932,51 €
Velaton hinta275.400 €

Esitteet

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Mikkelin Melodia
Valmistumisvuosi
2018
Asuntoja yhteensä
35
Myytävät asunnot
2
Asuntokoot
30-72
Huoneiden lukumäärä
1-3
Hissi
Kyllä
Energialuokka
C2013
Tontti
Oma
Autopaikkojen sijainti
Autokatos, parkkipaikka
Yhteiset tilat
Urheiluvälinevarasto, Kuivaushuone, Hissi, Kellarikomero

Ota yhteyttä

Asuntomyynti

FH Invest Oy / Itä-Suomen Asuntokeskus Satu Viskari Myyntijohtaja Mikkeli 050 3858 392 [email protected]