Asunto Oy Mikkelin Sinfonia

Mikkeli, kerrostalo, 2021

Asuntokoot
30-85,5m2
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
Asunnot: 34Autopaikat: 1

Vuonna 2021 valmistunut taloyhtiö rauhalliselle ja suositulle alueelle Pankajoen rantaan. Moderniin kuusikerroksiseen taloon valmistui 34 huoneistoa yksiöstä kolmioon. Nykyaikaisella tekniikalla ja materiaaleilla rakennettu As Oy Mikkelin Sinfonia on edullinen asua ja turvallinen omistaa.

Sinfoniassa on hyvin suunniteltu tilankäyttö ja valoisat huoneratkaisut. Huolella valitut materiaalit ja moderni varustelu - huoneistokohtaisesta viilennyksestä alkaen - viimeistelevät asunnot upeiksi kodeiksi. Omalle tontille teräsbetonista rakennettava talo kestää sukupolvelta toiselle. Julkisivuissa käytetään tyylikkäitä ja ajattomia materiaaleja, mm. tiililaattaa ja valkobetonia. Parvekkein lasitus jatkaa mukavasti niiden vuotuista käyttöaikaa, sekä lisää käyttömahdollisuuksia esimerkiksi viherhuoneena. Sinfoniaan tulee tilava kahdeksan hengen hissi automaattiovin. Ovipuhelinjärjestelmä, jonka avulla näet kuka soittaa pohjakerroksessa sijaitsevaa ovikelloasi tuo turvallisuutta. Alakerrassa on yhteisten tilojen lisäksi huoneistokohtaiset irtainvarastot.

Vapaat asunnot

Kaikki asunnot on myyty.

Esitteet

YleisesiteLataa

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Mikkelin Sinfonia
Valmistumisvuosi
2021
Asuntoja yhteensä
34
Asuntokoot
30-85,5
Huoneiden lukumäärä
1-3
Hissi
Kyllä
Myytäviä autopaikkoja
1
Energialuokka
-
Tontti
Oma
Autopaikkojen sijainti
Autokatos, parkkipaikka
Yhteiset tilat
Asunto-osakeyhtiön yhteinen väestönsuoja, asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila sekä ulkoiluvälinevarasto. Jätteen syväkeräyssäiliöille on oma tila piha-alueella.

Ota yhteyttä

    Asuntomyynti

    FH Invest Oy Catarina Helenius Myyntijohtaja, LKV 050 4664 889 [email protected]