Asunto Oy Porvoon Aleksanterinhovi

Porvoo, kerrostalo, 2020

Asuntokoot
27-116,5m2
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
Asunnot: 83Autopaikat: 80

Aleksanterinhovi sijaitsee Asunto Oy Porvoon Aleksanterinrannan jatkeena suositulla Porvoon Länsirannan alueella joen tuntumassa.

Taloyhtiö käsittää kolme hissillistä taloa, joista kahdessa on neljä asuinkerrosta ja kellarikerros ja yhdessä kolme asuinkerrosta ja kellarikerros. Aleksanterinhovin kolmessa talossa on yhteensä 83 asuntoa – yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä valoisilla ja toimivilla pohjaratkaisuilla. Nykyaikaisin menetelmin ja materiaalein rakennetut talot ovat edullisia ja turvallisia asua. Omalle tontille rakennettavat talot toteutetaan teräsbetonista kestämään sukupolvelta toiselle.
Asumismukavuutta luo nykyaikainen ja tasokas varustelu sekä laadukkaat pintamateriaalit. Kattavaan varusteluun kuuluu mm. asuntokohtainen viilennys, lasitetut parvekkeet, integroidut keittiön kodinkoneet, parkettilattiat, kylpyhuoneiden mukavuuslattialämmitys ja kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä. Autohallista, josta kulku suoraan A ja B talojen rappukäytäviin, on erikseen ostettavissa autopaikka. Lisäksi hallissa on 18 erikseen ostettavaa autotallipaikkaa.

Vapaat asunnot

Esitteet

YleisesiteLataa

Taloyhtiön tiedot

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Porvoon Aleksanterinhovi
Valmistumisvuosi
2020
Asuntoja yhteensä
83
Asuntokoot
27-116,5
Huoneiden lukumäärä
1-4
Hissi
Kyllä
Myytäviä autopaikkoja
80
Energialuokka
C2013
Tontti
Oma
Autopaikkojen sijainti
Autohalli, autotalli, parkkipaikka
Yhteiset tilat
Asunto-osakeyhtiön yhteinen väestönsuoja sijaisee A-talon kellarissa. Asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto, tekninen tila, ulkoiluvälinevarasto sijait - sevat talojen kellarikerroksissa. Erikseen myytävät varastot sijaitsevat B-talon kellarikerroksessa.

Ota yhteyttä

    Asuntomyynti

    FH Invest Oy Catarina Helenius Myyntijohtaja, LKV Uusimaa ja Kymenlaakso 050 4664 889 [email protected]
    FH Invest Oy Paula Piela Kiinteistönvälittäjä LKV Uusimaa 050 326 1617 [email protected]