Porvoon Aleksanterinhovi – tasokkaita koteja Porvoon Länsirannassa

Aleksanterinhovi sijaitsee Asunto Oy Porvoon Aleksanterinrannan jatkeena suositulla Porvoon Länsirannan alueella joen tuntumassa.

Taloyhtiö käsittää kolme hissillistä taloa, joista kahdessa on neljä asuinkerrosta ja kellarikerros ja yhdessä kolme asuinkerrosta ja kellarikerros. Aleksanterinhovin kolmessa talossa on yhteensä 83 asuntoa – yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä valoisilla ja toimivilla pohjaratkaisuilla. Nykyaikaisin menetelmin ja materiaalein rakennetut talot ovat edullisia ja turvallisia asua. Omalle tontille rakennetut talot on toteutettu teräsbetonista kestämään sukupolvelta toiselle.
Asumismukavuutta luo nykyaikainen ja tasokas varustelu sekä laadukkaat pintamateriaalit. Kattavaan varusteluun kuuluu mm. asuntokohtainen viilennys, lasitetut parvekkeet, integroidut keittiön kodinkoneet, parkettilattiat, kylpyhuoneiden mukavuuslattialämmitys ja kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä. Autohallista, josta kulku suoraan A ja B talojen rappukäytäviin, on erikseen ostettavissa autopaikka. Lisäksi hallissa on 18 erikseen ostettavaa autotallipaikkaa.

Lue lisää kohdesivulta.

Ota yhteyttä:

FH Invest Oy
Catarina Helenius
Myyntijohtaja, LKV
Uusimaa ja Kymenlaakso
050 4664 889