As Oy Porvoon Aleksanterinranta

Tasokkaat Aleksanterinrannan asunnot sijaitsevat arvoisellaan paikalla Porvoonjoen länsirannassa. Sijainti joen rannalla ja keskustan tuntumassa hipoo täydellisyyttä. Taloyhtiö käsittää kaksi hissillistä taloa, joissa on molemmissa kolme asuinkerrosta ja kellarikerros. Taloissa on yhteensä 46 asuntoa – yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä valoisilla ja toimivilla pohjaratkaisuilla. Porvoon suosittu Länsirannan alue sijaitsee lähellä keskustan palveluja, kauniissa jokimaisemassa. Tontti sijaitsee taidetehtaan vastapäätä Läntisellä aleksanterinkadulla. Kävelysiltaa pitkin on vain puolen kilometrin matka Porvoon torille – keskustaan käveleekin noin viidessä minuutissa. Länsirannan aluetta rajaavat Kokonniemen ja Näsinmäen metsät sekä Porvoonjoki, joten tämä kohde sopii myös luonnossa liikkujalle keskustan läheisyydestä huolimatta. Lähimmät ruokakaupat ovat kassinkantaman päässä. Vieressä on mm. puisto, elokuvateatteri ja ympäristössä on myös useita kauppoja ja ravintoloita.

As Oy Kotkan Katariinankallio

Asunto Oy Kotkan Katariinankallio rakennettiin nimensä mukaisesti kalliolle, Kotkan Katariinaan, joka on rauhallinen asuinalue keskustan alueella. Saman kadun varrella sijaitsee upea Katariinan Meripuisto. 8-kerroksinen talo on rakennettu nykyaikaisin menetelmin ja materiaalein, siksi asuminen on edullista ja turvallista. Modernissa, laadukkaasti rakennetussa talossa talossa on hissi ja kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä. Viihtyisissä asunnoissa on vakiona mm. parkettilattiat, lasitetut parvekkeet ja huoneistokohtainen viilennys. Talossa on yhteensä 46 asuntoa; yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Kiinteistön yhteistilat sijaitsevat talon kellarikerroksessa. Yhteisiä tiloja ovat mm. asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto sekä ulkoiluvälinevarasto. Kuntosalille/asukastilalle on tilavaraus, jonka käytöstä päättää taloyhtiö. Taloyhtiön pihalla on yhteinen oleskelu-/leikkialue ja jätekatos. Pihalla on 30 sähkötolpallista autopaikkaa, joista 22 paikkaa on katoksen alla.

As Oy Mikkelin Anninpuisto

Asunto Oy Mikkelin Anninpuisto on toivottu ja odotettu uudiskohde rauhallisessa Nuijamiehen kaupunginosssa lähellä keskustaa. Nykyaikaisin menetelmin ja materiaalein rakennettu talo on edullinen ja turvallinen asua. Erityistä huomiota on kiinnitetty myös liikuntarajoitteisten asukkaiden viihtyvyyteen. Valoisat ja hyvin suunnitellut pohjaratkaisut luovat asumismukavuutta, mitä huolella mietitty varustetaso täydentää. Laadukkaat pintamateriaalit sekä kattava varustus kalusteisiin sijoitetuista koneista jäähdytykseen viimeistelevät kokonaisuuden. Talot istuvat hienosti ympäröivään miljööseen arkkitehtuurinsa ansiosta. Lasitus mahdollistaa parvekkeiden ympärivuotisen käytön. Rakennuksissa on tilava kahdeksan hengen hissi, jolla pääsee asuntoihin suoraan autohallista. Pihalla on viihtyisä puutarha sekä yhteinen pihapaviljonki seurusteluun ja kokoontumiseen. Anninpuistossa on turvallista asua mm. suljetun piha-alueen ansiosta.