As Oy Porvoon Aleksanterinranta

Tasokkaat Aleksanterinrannan asunnot sijaitsevat arvoisellaan paikalla Porvoonjoen länsirannassa. Sijainti joen rannalla ja keskustan tuntumassa hipoo täydellisyyttä. Taloyhtiö käsittää kaksi hissillistä taloa, joissa on molemmissa kolme asuinkerrosta ja kellarikerros. Taloissa on yhteensä 46 asuntoa – yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä valoisilla ja toimivilla pohjaratkaisuilla. Porvoon suosittu Länsirannan alue sijaitsee lähellä keskustan palveluja, kauniissa jokimaisemassa. Tontti sijaitsee taidetehtaan vastapäätä Läntisellä aleksanterinkadulla. Kävelysiltaa pitkin on vain puolen kilometrin matka Porvoon torille – keskustaan käveleekin noin viidessä minuutissa. Länsirannan aluetta rajaavat Kokonniemen ja Näsinmäen metsät sekä Porvoonjoki, joten tämä kohde sopii myös luonnossa liikkujalle keskustan läheisyydestä huolimatta. Lähimmät ruokakaupat ovat kassinkantaman päässä. Vieressä on mm. puisto, elokuvateatteri ja ympäristössä on myös useita kauppoja ja ravintoloita.

As Oy Kotkan Katariinankallio

Asunto Oy Kotkan Katariinankallio rakennettiin nimensä mukaisesti kalliolle, Kotkan Katariinaan, joka on rauhallinen asuinalue keskustan alueella. Saman kadun varrella sijaitsee upea Katariinan Meripuisto. 8-kerroksinen talo on rakennettu nykyaikaisin menetelmin ja materiaalein, siksi asuminen on edullista ja turvallista. Modernissa, laadukkaasti rakennetussa talossa talossa on hissi ja kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä. Viihtyisissä asunnoissa on vakiona mm. parkettilattiat, lasitetut parvekkeet ja huoneistokohtainen viilennys. Talossa on yhteensä 46 asuntoa; yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Kiinteistön yhteistilat sijaitsevat talon kellarikerroksessa. Yhteisiä tiloja ovat mm. asuntokohtaiset irtainvarastot, kuivaushuone, talovarasto sekä ulkoiluvälinevarasto. Kuntosalille/asukastilalle on tilavaraus, jonka käytöstä päättää taloyhtiö. Taloyhtiön pihalla on yhteinen oleskelu-/leikkialue ja jätekatos. Pihalla on 30 sähkötolpallista autopaikkaa, joista 22 paikkaa on katoksen alla.

As Oy Mikkelin Anninpuisto

Asunto Oy Mikkelin Anninpuisto on toivottu ja odotettu uudiskohde rauhallisessa Nuijamiehen kaupunginosssa lähellä keskustaa. Nykyaikaisin menetelmin ja materiaalein rakennettu talo on edullinen ja turvallinen asua. Erityistä huomiota on kiinnitetty myös liikuntarajoitteisten asukkaiden viihtyvyyteen. Valoisat ja hyvin suunnitellut pohjaratkaisut luovat asumismukavuutta, mitä huolella mietitty varustetaso täydentää. Laadukkaat pintamateriaalit sekä kattava varustus kalusteisiin sijoitetuista koneista jäähdytykseen viimeistelevät kokonaisuuden. Talot istuvat hienosti ympäröivään miljööseen arkkitehtuurinsa ansiosta. Lasitus mahdollistaa parvekkeiden ympärivuotisen käytön. Rakennuksissa on tilava kahdeksan hengen hissi, jolla pääsee asuntoihin suoraan autohallista. Pihalla on viihtyisä puutarha sekä yhteinen pihapaviljonki seurusteluun ja kokoontumiseen. Anninpuistossa on turvallista asua mm. suljetun piha-alueen ansiosta.

Kiinteistö Oy Pyhtäänlinna

Uudenlainen kerrostaloasumisen ja palveluiden ympäristö keskellä Pyhtään Siltakylää. Loistavalle paikalle keskelle Pyhtään Siltakylää, Huutjärven rannalle rakennettiin uudenlainen upea kerrostalo. Kiinteistö Oy Pyhtäänlinnassa yhdistyvät kerrostaloasuminen ja palvelut. Kuusikerroksisen talon neljä ylintä kerrosta on varattu asuinkäyttöön ja kahteen alimpaan kerrokseen sijoittuvat Pyhtään kunnanvirasto sekä erilaisia liiketiloja. Osasta asuntoja avautuu suora näkymä Huutjärvelle. Taloon on suunniteltu yksiöitä, kaksioita ja kolmioita valoisilla ja toimivilla pohjaratkaisuilla. Nykyaikaisin menetelmin ja materiaalein rakennetussa talossa on edullista ja turvallista asua. Talo on toteutettu teräsbetonista, kestämään sukupolvelta toiselle. Nykyaikainen varustelu sekä laadukkaat pintamateriaalit luovat asumismukavuutta. Kattavaan varusteluun kuuluu mm. asuntokohtainen viilennys, lasitetut parvekkeet, parkettilattiat, kylpyhuoneiden mukavuuslattialämmitys ja kuvallinen ovipuhelinjärjestelmä. Alakerran palveluihin pääsee suoraan hissillä.

Asunto Oy Porvoon Aleksanterinhovi

Aleksanterinhovi sijaitsee Asunto Oy Porvoon Aleksanterinrannan jatkeena suositulla Porvoon Länsirannan alueella joen tuntumassa. aloyhtiö käsittää kolme hissillistä taloa, joista kahdessa on neljä asuinkerrosta ja kellarikerros ja yhdessä kolme asuinkerrosta ja kellarikerros. Aleksanterinhovin kolmessa talossa on yhteensä 83 asuntoa – yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neliöitä valoisilla ja toimivilla pohjaratkaisuilla. Nykyaikaisin menetelmin ja materiaalein rakennetut talot ovat edullisia ja turvallisia asua. Omalle tontille rakennettavat talot toteutetaan teräsbetonista kestämään sukupolvelta toiselle.